Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Polsbandjes of festivalbandjes bestellen: ontwerp je eigen textiel polsbandjes

Binnenkort een feestje? Een sweet sixteen party, een festival of een bruiloft? Onze polsbandjes maken jouw event helemaal top! Laat de bezoekers in plaats van corsages, polsbandjes dragen voor je festivalbruiloft. Bij ons kun je originele festivalbandjes bestellen. Heb je een themafeest op de planning staan? Laat je polsbandjes hier dan bij aansluiten. Kies voor dezelfde kleuren. En laat er een ludieke tekst op prijken. Festivalbandjes voor lucky couples, birthday boys en girls of concertbezoekers. Bij ons vind je ze. Polsbandjes bestellen doe je bij ons. Ontwerp je festival armbandjes helemaal zelf en laat ze aansluiten op je event.

We kennen ze allemaal. Polsbandjes die gedragen worden op (grootschalige) evenementen zoals festivals en concerten in voetbalstadions of concertzalen. Zowel voor de organisatie kunnen polsbandjes erg behulpzaam zijn, maar ook voor de bezoeker zelf. Naast handig, zijn polsbandjes een leuke aanvulling voor de verzamelhobby van een fervent festivalliefhebber. Niets straalt namelijk zo veel plezier uit als stoffen polsbandjes. Festivalbandjes staan voor zon, zomer, muziek en plezier. Met een ruige zomer met feestjes en festivals in het verschiet, wil je wel dat het polsbandje, ofwel toekomstig collectors item, lang meegaat. Gelukkig zijn onze polsbandjes gemaakt van sterk geweven textiel. Knappe man die jouw polsbandje breken kan.

Bestel bij ons je geweven textiele polsbandje voor festivals, events en feesten. Bij een bestelling van festivalbandjes, ontvang je ook de sluitingen. De plastic sluiting kun je om het polsbandje schuiven. Kies voor wit of zwart , net wat past bij de kleuren die jij hebt gekozen voor het polsbandje. De sluitingen worden los geleverd mits jij specifiek aangeeft dat je ze aangehecht wilt ontvangen tegen een meerprijs. Het polsbandje is 32 cm lang en jouw tekst staat er 1 keer op, in het midden. Ze zijn altijd 14mm of 25mm breed. Op een polsbandje van 25 mm breed kun je jouw eigen logo zetten!

Festivalbandjes met je eigen tekst!

Een festivalbandje met tekst is ideaal als toegangsbandje, leeftijdscontrole of als marketingartikel. De tekst op festival armbandjes wordt net er net als bij waslabels, in geweven. De tekst of het logo wordt er zo in geweven waardoor de tekst altijd goed te zien is. Doorloop onderstaande stappen en ontwerp je eigen festivalbandje.

  • Stap 1: Kies een type polsbandje Je kunt kiezen uit een polsbandje van 14mm of 25mm breed. Bij een polsbandje van 14mm breed kan je alleen tekst op zetten. Op een polsbandje van 25 mm kan je jouw logo plaatsen.
  • Stap 2: Kies een lettertype of een logo Als je voor een 14mm polsbandje hebt gekozen. Dan zijn er twaalf verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Naast het lettertype kan je ook het aantal regels kiezen. Als je voor een 25mm polsbandje hebt gekozen, dan is stap 2 het kiezen van een logo.
  • Stap 3: Tekst voor op polsbandje of type sluiting Als je een 14mm polsbandje hebt gekozen, dan schrijf je hier de tekst voor op het polsbandje. Als je een 25mm polsbandje hebt gekozen, dan kies je bij de deze stap de kleur van de sluiting.
  • Stap 4: Bij een 14mm polsbandje: Keuze voor een of meerdere symbolen Als je een 14mm polsbandje hebt gekozen, dan kun je kiezen voor een symbool voor op de festivalbandjes. Je hebt de keuze uit ruim 80 symbolen. Bij een 25mm polsbandje met logo kan je geen symbool kiezen en is stap 4 al het kiezen van de kleur van het bandje.
  • Stap 5: Kleur van de polsbandjes Kies de kleur van het polsbandje. Denk hierbij ook al aan de kleur van de tekst op het bandje. Zorg dat de kleuren goed met elkaar 'matchen'.
  • Stap 6: Kleur van de tekst. Voor de tekst op je festivalbandjes geldt dat deze op moet vallen. Kies voor een contrasterende kleur voor maximale leesbaarheid.
  • Stap 7: Kies sluitingen aanhechten ja of nee
  • Stap 8: Kies het aantal stuks Hoeveel festival armbandjes heb je er nodig? Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting! Heb je de stappen doorlopen, dan heb je succesvol je polsbandjes ontworpen.

Textiel polsbandjes: verschillende doeleinden

Hee jij daar! Op een festival kom je genoeg festivalgangers tegen met exact hetzelfde bandje. Deze festivalbandjes zorgen voor instant saamhorigheid. Bovendien zijn ze handig en herkenbaar. Zo kunnen polsbandjes niet alleen voor de toegang tot het feest worden gebruikt, maar ook om onderscheid te maken tussen bepaalde bezoekers. Denk hierbij aan het onderscheiden van VIP-bezoekers, het verschil in leeftijd aan te duiden of om aan te geven wie er gebruik mag maken van een bepaalde dienst.

Een polsbandje of festivalbandje is ideaal voor jouw evenement. Bekijk ook de SOS armband voor kinderen. Deze armband is ideaal om belangrijke gegevens op te noteren als je kind ergens naartoe gaat. Bij Nominette vind je alles op het gebied labels: van innaailabels en kledinglabels tot instrijklabels en festivalbandjes.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post BE
BancontactVisa logoMastercard logoMaestroPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo