Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Kleding label maken 25mm: creëer zelf je eigen kledinglabels!

Je bent lang bezig geweest om van jouw creatie een topcreatie te maken. Dan verdient je ontwerp nóg een detail om het af te maken. Kies ervoor om zelf een kledinglabel te maken. In onze configurator maak jij kledinglabels voor je eigen ontwerp. Wees een designer en zet je ontwerp op een voetstuk met jouw design kledinglabel. Wedden dat dit veel positieve reacties van je omgeving uitlokt?

Kledinglabels met eigen ontwerp maken

Ben je op zoek naar kledinglabels waarbij je zelf bepaalt wat erop komt te staan? Dan ben je bij Nominette aan het juiste adres. Je kunt hier kledinglabels eenvoudig zelf ontwerpen. De kledinglabels zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Zo zacht dat je niet merkt dat het kledingstuk is voorzien van labels voor kleren. Het ontwerpen van een textiel label werkt als volgt.

 • Stap 1: Lettertype
  Kies een lettertype dat het beste aansluit bij de kleding. Kies uit één van de lettertypes zoals:
  • Kristen
  • Halo Handletter
  • Jokerman
  • Helvetica
  • Portago
 • Stap 2: Type kledinglabel
  Er bestaan twee type labels voor kleding. Bij ons is het mogelijk een label met een eindvouw of een label met een middenvouw te kiezen. Per type zijn er vier meerdere mogelijkheden qua design. Daarnaast kies je voor een horizontaal of verticaal label.
 • Stap 3: Inhoud op de kledinglabel
  Als je een type kledinglabel hebt gekozen, kan je doorgaan met de inhoud. Wat wil je erop hebben staan? Afhankelijk van het type label dat je hebt gekozen, kan je meer of minder aantal karakters invullen. Bij kledinglabels met een eindvouw heb je de keuze uit één tot drie regels tekst. Bij een kledinglabel met middenvouw kun je het label halverwege vouwen. Aan de linkerzijde op het design kunnen 1-3 regels tekst worden geplaatst. Vervolgens is het ook mogelijk om aan de rechterzijde van het design 5 regels tekst te plaatsen in een standaard lettertype.
 • Stap 4: Wassymbolen
  De volgende stap is om de wasvoorschriften in de juiste volgorde toe te voegen. Dit kan alleen bij labels voor kleding met een middenvouw. Bedenk welke wasvoorschriften van toepassing zijn voor jouw kleding zodat deze op de juiste manier gewassen/gereinigd kan worden.
 • Stap 5: Kleur van het kledinglabel
  Kies de kleur van de ondergrond van je kledinglabel
 • Stap 6: Kleur van de tekst
  Je kunt hier kiezen uit 17 kleuren. Tip: houd rekening met een duidelijk contrast tussen de achtergrondkleur en de tekstkleur.

Zien de kledinglabels met eigen ontwerp er naar wens uit? Dan is het tijd om de juiste hoeveelheid op te geven. Je kunt vanaf 100 stuks bestellen.

Kleding labels maken van 100% polyester

Wij snappen hoe belangrijk elke stap in het ontwerpproces is, van de stofkeuze voor je nieuwste outfit tot aan de tekst op het kledinglabel voor je eigen ontwerp aan toe. Daarom hebben wij extra aandacht besteed in kwaliteitslabels van 100% polyester. De kledinglabels zijn taffet geweven, wat echte kwaliteit biedt. Sinds 2019 bestaat zelfs 80% van onze garens uit gerecycled polyester. Jouw keuze is niet alleen duurzaam, maar ook verzorgend, want de kleding labels prikken dankzij het gebruik van zachte garens niet.

Hoe meer labels, hoe hoger de korting

Als je deze stappen hebt afgerond, dan kun je met succes het ontwerp voor het kledinglabel afronden. Het resultaat? Een eigen ontworpen creatie die nog meer in het oog springt!

Weet jij al hoeveel labels je wilt afnemen? Bedenk: hoe meer kledinglabels je bestelt, hoe hoger de korting. Als de keuze is gemaakt, dan kan je de kledinglabels bestellen. Wil je aan branding doen? Kijk dan eens naar onze labels met eigen logo? Je kunt bij ons ook terecht voor de volgende type labels:

Bij ons kun je verschillende labels maken en bestellen voor een scherpe prijs!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post BE
BancontactVisa logoMastercard logoMaestroPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo