Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 4 werkdagen verzonden.

Onze productievestiging is op maandag 15/08/22 gesloten omwille van een feestdag. Onze klantendienst is wel bereikbaar tijdens kantooruren.

Tekstlint kopen & zelf ontwerpen: al vanaf 10 meter!

Ben je op zoek naar een origineel lintje om rond een klein pakje te strikken? Of wil je het dekentje van je baby pimpen met een mooie tekst? Er zijn vele mogelijkheden met een tekstlint. Je kan je lint met tekst helemaal zelf samenstellen, zo kun je ook kiezen voor een symbool naast de teksten. We leveren al vanaf 10 meter. In dit geval is uw bestelling samengesteld uit 10 keer 1 meter.

Jij kunt je creativiteit eindelijk de vrij loop laten en je mooiste creaties sierlijk omlijsten met een zelfontworpen naamlint. Cadeaus worden nét dat stukje persoonlijker en decoraties stralen nét wat meer luxe uit mét een naamlint. Je kunt een gepersonaliseerd lint vergelijken met een handtekening. Het is uniek, eigen en onderstreept een belangrijk moment. Met een lint en band geef je – soms letterlijk - een gouden randje aan kraamvisite, een bruiloft of een ander feestelijk moment.

Naamlintjes om items en momenten te higlighten

Alles wordt mooier met een zelfontworpen naamlint. Ontwerp de tekstlintjes en gebruik ze op de volgende manieren:
 • als verpakkingslint
 • een gedichtje op een dekentje of lakentje
 • als lint voor tassen of aan een sleutelhanger geknoopt
 • Als baby tekstlint
 • Als tekstlintjes voor de bruiloft

Onze naamlintjes bestaan uit geweven stof en blijven mooi. Je zult het naamlint niet anders hoeven behandelen dan het stoffen item waarop je het lint met tekst plaats. Maar waar een kledingstuk bij een eerste keer wassen wellicht wat krimpt, doet een naamlintje dat niet. Houd hier rekening mee en was het kledingstuk voordat je een naamlint op de stof plaatst.

Tekstlint bestellen: stel zelf samen met de configurator

Nu we het over de praktische informatie hebben gehad, kan het gaan over het mooier maken van je items. Soms gaat het namelijk om de details. Al nagedacht wat je op de naamlintjes wilt plaatsen? Wordt het je eigen merknaam, een ludieke uitspraak of een zoet gedicht? Alles is mogelijk wanneer je gebruik maakt van de configurator om je naamlint te ontwerpen. Bij ons is een tekstlint bestellen zeer eenvoudig. Doorloop de eenvoudige stappen en bestel:

 • Stap 1: Kies een lettertype Kies als eerste een lettertype voor het tekstlint. Voor zowel de 10mm als 14mm linten zijn er twaalf verschillende modellen
 • Stap 2: Kies een tekst Kies de tekst voor op het tekstlint. Afhankelijk van het lettertype dat je gekozen hebt, kan je één of meerdere regels invullen
 • Stap 3: Kies een symbool Kies een symbool dat past bij het lint. Je kan kiezen uit meer dan 80 symbolen
 • Stap 4: Kies een kleur voor het tekstlint Kies de kleur van het lintje. Er zijn 15 verschillende kleuren waaruit je kan kiezen
 • Stap 5: Kies een kleur voor de tekst. Er zijn 17 verschillende kleuren waar je uit kan kiezen. Hou hier rekening met de ondergrond van de naamlinten en zorg voor een goed contrast!
 • Stap 6: Kies het aantal meters Hoe hoger het aantal meter, hoe hoger de korting!

> Wil je naamlabels zelf maken? Klik op de link en navigeer naar de configurator.

Geweven lint met tekst nodig? Profiteer van onze voordelen!

Als je tekstlintjes gaat bestellen, dan profiteer je bij ons van verschillende voordelen:

 • Kleine aantallen bestellen mogelijk!
 • Hoge kwaliteit
 • Was- en kleurvast

Profiteer van onze voordelen en ontwerp binnen enkele minuten je eigen tekstlint.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post BE
BancontactVisa logoMastercard logoMaestroPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo