Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Naailabels ontwerpen: Vanaf 50 stuks te bestellen

Tassen, sleutelhangers, kleding en ontelbaar veel andere spullen. Personaliseer ze nu met gepersonaliseerde innaailabels. Onze naailabels zijn geschikt voor elke ontwerper in de dop en zijn eenvoudig vast te naaien met enkele steekjes aan beide uiteinden.

Innaailabels zelf samenstellen: gebruik onze configurator

Bij ons kun je je naailabels, ook wel bekend als instiklabels of soms zelfs zijnaad labels, zelf samenstellen. Met behulp van de configurator gaat dit heel eenvoudig. En bovendien snel. In een paar eenvoudige stappen ben je al klaar met je naailabels bestellen:

 1. In de eerste stap kies je het lettertype en de breedte van het label. Er zijn twee mogelijkheden voor de breedte van het label:
  • 10 mm innaailabels
  • 14 mm innaailabels
  Let op: de lengte van de tekst is bepalend voor de lengte van het naailabel. Per breedte zijn er verschillende keuzes te maken met betrekking tot het lettertype. Er zijn 12 verschillende modellen.
 2. De tweede stap is om de tekst in te voeren. Dit kan bijvoorbeeld een naam zijn voor innaai naamlabels, maar een merknaam of slogan komt ook zeer vaak voor.
 3. Kies eventueel een symbool uit voor aan de zijkanten van de naailabels.
 4. Kies de kleur van de ondergrond.
 5. Kies de kleur van de tekst. Hou hierbij rekening met de ondergrond van de naailabels. Zorg voor voldoende contrast.

Als je deze stappen hebt doorlopen, dan heb je succesvol je innaailabels samengesteld. Je hoeft dan alleen nog aan te geven hoeveel labels je wilt bestellen. Hoe hoger de afname, hoe hoger de korting.

En dan, dan is het wachten op jouw zorgvuldig samengestelde innaailabel.Heb je een standaard kleurcombinatie op een werkdag besteld voor 15.00 uur, dan worden de labels de volgende werkdag al verzonden. Heb je een niet-standaard kleurcombinatie gekozen? Dan worden de labels binnen 4 werkdagen verzonden.

Innaai kledinglabels ontwerpen en bevestigen

Je bepaalt helemaal zelf hoe je je innaailabel ontwerpt. Herhaal bijvoorbeeld een tekst 2 maal en houd daartussen witruimte over. Dan kan je een lus maken van jouw kledinglabel en deze tussen de naad bevestigen. Of voorzie jouw creatie van een eigen logo als kroon op je werk.

Een innaailabel bevestigen is geen probleem. Hoe dit werkt? Het gaat zeer eenvoudig en kan op alle soorten kledingstukken. Er zijn aan beide zijden van de naamlabels een aantal steekjes nodig en de innaailabels zitten vast. Een andere optie? Instrijklabels. Het zit ‘m al in het woord. Deze labels zijn gemakkelijk op bijna elke textiele ondergrond te strijken.

Onze kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd

Wij weven met garen in 100% polyester. Dit betekent stevige kwaliteit. 80% van het aantal garenkleuren bestaat uit 100% gerecycleerd polyester. Het gaat hier om de NewLife garens. De overige garenkleuren zijn nog niet van gerecycled materiaal. Dit komt omdat we de oude voorraad nog op willen maken. Mettertijd zullen al onze garens van gerecycled materiaal zijn.

Wat verder fijn is aan onze innaailabels; de labels worden in taffetkwaliteit geweven. De draden liggen hier aan de achterkant als het ware los. Nominette weeft enkel in Taffet kwaliteit’. Wil je je labels anders geweven hebben, dan kun je bij ons zusterbedrijf EE Labels terecht.

Overige producten:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post BE
BancontactVisa logoMastercard logoMaestroPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo