Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Label met eigen logo: ontwerp je eigen label

Ontwerp zelf je label met eigen logo in twee kleuren! Dit is de perfecte oplossing voor je zoektocht naar een kledinglabel met jouw eigen logo. De labels met eigen logo zijn innaaietiketten met een breedte van 15, 25 en 40mm. Het logo en de tekst worden geweven en op rol geleverd. Wij willen hoge kwaliteit leveren, taffet geweven labels in twee kleuren, de labels zijn was-en kleurvast . Daarnaast prikt het label met eigen logo niet op de huid.

De labels zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaardnormen. Geen scherpe randjes die op de huid irriteren maar zelfgeweven kantjes die zacht aanvoelen. Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk als het gaat om onze labels met eigen logo.

Ontwerp zelf je label met logo

Het is bij ons zeer eenvoudig om een label met logo te ontwerpen. Aan de hand van een paar simpele stappen heb je de labels met logo al samengesteld.

 1. Kies een staand of liggend label met logo
 2. Kies het type kledinglabel met logo. Een middenvouw label met logo wordt in de naad gestikt. Een eindvouw wordt links en rechts in het rugpand gestikt
 3. Upload vervolgens je logo. De toegestane bestanden staan vermeld op onze site
 4. Typ vervolgens de tekst die je op de kledinglabel met eigen logo wilt zien op de achterzijde (rechterzijde)
 5. Kies vervolgens voor eventuele wassymbolen die je wilt toevoegen
 6. Kies de kleur van de ondergrond
 7. Kies de kleur van de tekst. tip: houd rekening met de kleur die je gekozen hebt als achtergrond!

Als je deze stappen hebt doorlopen, dan heb je succesvol jouw eigen kledinglabels met logo samengesteld. Vervolgens kan je aangeven hoeveel stuks je wilt bestellen. Ons voordeel is dat je lage aantallen kunt bestellen, 100 stuks is ons minimum. Bij ons geldt echter wel hoe groter het aantal labels, hoe groter de korting. Bestel je meer dan 700 labels met logo dan krijg je meer dan 20% korting, net zoals bij onze Naamlabels kleding. Daarnaast profiteer je ook van een snelle verzendtijd. Binnen 4 werkdagen kunnen wij jouw labels met logo al opsturen!

Creëer je eigen merk met een zelf ontworpen label met eigen logo 

Een label met eigen logo is natuurlijk hartstikke leuk en professioneel om aan je eigen creaties en producten te bevestigen. Geef jouw producten een persoonlijke touch zodat iedereen jouw label herkent met een eigen logolabel. Als modeontwerper, designer maar ook als je hobby naaien, haken, breien of knutselen is kun je een eigen label innaaien in bijvoorbeeld:

  • Zelfgemaakte tassen, voorzien met een mooi label met eigen logo
  • Een kledinglabel met eigen logo, voor zelf gecreëerde kleding
  • Interieuraccessoires zoals bijvoorbeeld sierkussens en plaids
  • Zelfgemaakte kinderkleding, knuffels, of andere baby-en peuterspulletjes
  • Let op! Lurexgaren voelt harder aan dan de polyestergarens.

Er zijn genoeg mogelijkheden om iets leuks te doen met labels met eigen logo. Verkoop jij jouw eigengemaakte producten via jouw eigen blog, webshop of via een ander platform? Ontwerp dan nu je label met eigen logo helemaal zelf, Ontwerp dan nu je label met eigen logo helemaal zelf, doorloop de stappen en geef je DIY-producten een professionele merkuitstraling met onze textiel labels met eigen ontwerp of probeer eens een opstrijklabel. Een label met eigen logo zorgt ervoor dat je producten worden herkend en een meerwaarde krijgen.

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes