Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Festivalbandjes laten maken 

Ook je eigen festivalbandjes laten maken? Bij een zelf georganiseerd feestje of ander event kunnen je eigen festivalbandjes natuurlijk niet ontbreken. Bij Nominette laat je gemakkelijk je eigen festivalbandjes maken. Je ontwerpt ze met eigen tekst of logo en kiest je favoriete kleurcombinatie in de handige ontwerptool. Je festivalbandjes worden binnen 4 werkdagen geweven en je bestelt ze al vanaf 50 stuks.

Festivalbandjes weven 

Geweven festivalbandjes zijn ideaal voor gemakkelijke toegangscontrole bij een event, voor leeftijdscontrole, marketingartikel of leuk aandenken aan een event. Onze duurzame polsbandjes worden geweven met gerecycled polyester garen, en zijn daarmee een stuk duurzamer dan reguliere plastic bandjes.

Wil je stoffen polsbandjes laten maken, kies dan voor een geweven bandje. Omdat bij deze bandjes je tekst of figuur volledig met garen wordt geweven, vervagen of verkleuren de bandjes niet. Bij bedrukte festivalbandjes kunnen je bandjes na verloop van tijd wel verkleuren of vervagen.

Wil je toch liever festival bandjes bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij onze zusteronderneming EE Labels. Bij hen kun je ook bedrukte festivalbandjes laten maken. 

Polsbandjes voor elk evenement 

Textiele polsbandjes van Nominette worden voor veel verschillende evenementen gebruikt. Van grootschalige festivals en beurzen tot verjaardagen en themafeestjes. Door de lage minimale afname van 50 stuks is een gepersonaliseerd polsbandje voor iedereen mogelijk. 

Festivalbandjes met eigen ontwerp 

Door middel van de online tool kun je bij Nominette heel eenvoudig je eigen festivalbandjes ontwerpen. Doorloop gemakkelijk de onderstaande stappen en ontwerp je eigen festivalbandje.

  • Stap 1: Kies een type polsbandje Je kunt kiezen uit een polsbandje van 14mm of 25mm breed. Bij een polsbandje van 14mm breed kan je alleen tekst en symbooltjes op zetten. Op een polsbandje van 25 mm kan je jouw logo plaatsen.
  • Stap 2: Kies een lettertype of een logo Als je voor een 14mm polsbandje hebt gekozen, dan zijn er vijftien verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Naast het lettertype kan je ook een model met meerdere regels kiezen. Als je voor een 25mm polsbandje hebt gekozen, dan is stap 2 het kiezen van een logo.
  • Stap 3: Tekst voor op polsbandje of type sluiting. Als je een 14mm polsbandje hebt gekozen, dan schrijf je hier de tekst voor op het polsbandje. Als je een 25mm polsbandje hebt gekozen, dan kies je bij de deze stap de kleur van de sluiting.
  • Stap 4: Bij een 14mm polsbandje: Keuze voor een of meerdere symbolen Als je een 14mm polsbandje hebt gekozen, dan kun je kiezen voor een symbool voor op de festivalbandjes. Je hebt de keuze uit ruim 80 symbolen. Bij een 25mm polsbandje met logo kan je geen symbool kiezen en is stap 4 al het kiezen van de kleur van het bandje.
  • Stap 5: Kleur van de polsbandjes Kies de kleur van het polsbandje. Denk hierbij ook al aan de kleur van de tekst op het bandje. Zorg dat de kleuren goed met elkaar 'matchen'.
  • Stap 6: Kleur van de tekst. Voor de tekst op je festivalbandjes geldt dat deze op moet vallen. Kies voor een contrasterende kleur voor maximale leesbaarheid.
  • Stap 7: Kies sluitingen aanhechten ja of nee
  • Stap 8: Kies het aantal stuks. Hoeveel festival armbandjes heb je er nodig? Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting! Heb je de stappen doorlopen, dan heb je succesvol je polsbandjes ontworpen.

Bij Nominette kun je terecht voor zowel festivalbandjes zonder logo als festivalbandjes met logo. Heb je geen eigen logo of ontwerp maar wil je wel graag festivalbandjes met tekst voor je event? Kies dan voor de standaard concert- of festivalbandjes. Heb je wel een eigen logo of ontwerp, dan kun je je bestand gemakkelijk uploaden bij een concertbandje met logo

Festivalbandjes in kleine oplage 

Festivalbandjes laten maken is voor iedereen mogelijk bij Nominette vanwege de kleine minimale afname. Festivalbandjes in kleine oplage bestel je al vanaf 50 stuks!

Je polsbandjes worden super snel geweven binnen 4 werkdagen en worden duurzaam geproduceerd in België. Bestel je 200 stuks polsbandjes of meer, dan profiteer je ook nog van een leuke staffelkorting. Hoe groter de oplage, hoe hoger de korting. Festival polsbandjes bestellen doe je bij Nominette!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post BE
BancontactVisa logoMastercard logoMaestroPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo