Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Baby tekstlint ontwerpen: Korting tot wel 25%!

Een baby op komst in de familie? Daar hoort natuurlijk een leuk kraamcadeautje bij. Maak een leuke attentie voor iedereen die bij jou op kraamvisite komt met een leuk lintje van Nominette . En je kunt onze naamlintjes ook nog leuk als decoratie gebruiken aan bijvoorbeeld een geboorteslinger.

Jongen of meisje?

Wordt het een jongen of een meisje? Traditionele kleuren blauw en roze voor een kraamcadeautje blijven leuk maar misschien kies jij liever voor een hippe kleur! Lekker knutselen en ondertussen uitrusten want de baby groeit dan op zijn best in die laatste weken als jij ontspannen bent! Met een speciaal Nominette naamlabeltje of geweven tekstlintje maak je een heel persoonlijk kraamcadeautje.

Geboortegeschenk: Verras je geliefde

Of is je vriendin in verwachting? Maak dan een leuk geboortekoffertje met innaailabels met de naam van haar baby zodat ze van alles kan personaliseren zoals:

  • Kleertjes
  • Omslagdoeken
  • Boxkleed
  • Slabbers

Met wat garen, naalden etc erbij heeft ze alles compleet om de naamlabels direct in te stikken.

Stel zelf samen

De geweven naametiketten die wij laten zien zijn maar een paar voorbeelden, bij ons kun je jouw label zelf samenstellen qua kleur, symbooltjes en persoonlijke tekst. Misschien wel met de naam van je kindje voor op het geboortekaartje? Wij verzenden de labeltjes binnen 4 werkdagen, ze worden per post bij je thuisbezorgd. Ook leuk voor de oudere kindere die al naar school gaan: back to school labels!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post BE
BancontactVisa logoMastercard logoMaestroPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo